lu.se

Geoteknik

Lunds Tekniska Högskola

Denna sida på svenska This page in English

VGTN01 Grundläggningsteknik

Viktig info - Digital undervisning

Vi har fått besked att vi ska börja undervisa digitalt. Detta innebär att det kommer att ske digital undervisning i kursen från och med måndag 23 mars. Hur länge detta beslut står sig vet vi inte. Beslutet kan ändras med kort varsel.

Med digital undervisning menar jag (Erika Tudisco) att de fysiska föreläsningarna byts ut mot inspelade föreläsningar, som kommer att läggas upp på Canvas, och e-konferenser på Zoom. Länkar till e-konferenser i Zoom kommer att finnas i mail eller på Canvas. Jag hoppas och tror att detta kommer att fungera bra, eller i alla fall tillräckligt bra med tanke på omständigheterna.

Det innebär större komplikationer att bedriva räkneövningarna och konstruktionsövningskonsultationerna digitalt.  Jag kommer att starta ”diskussioner” i Canvas för alla kapitel där ni kan ställa frågor om övningsuppgifter och att vara tillgänglig på Zoom och mail.  Jag kommer även två veckor efter det aktuella avsnittets övningstillfällen att lägga ut lösningar till alla övningsuppgifter som ska räknas. Här vill jag betona att det är mycket viktigt att ni praktiskt räknar uppgifterna på egen hand och använder er utav lösningarna mycket sparsamt.

Schemalagd föreläsningstid och övningstid: Under denna tid kommer jag att vara tillgänglig på Zoom, mail och Canvas för frågor om det aktuella avsnittet i boken. Kontaktuppgifter finns på Canvas.

I Canvas kommer jag att starta ”diskussionsgrupper” för de olika momenten i kursen där jag kommer att gå in och svara er så fort jag hinner. Ställ gärna era frågor i ett diskussionsforum så att andra studenter också kan ta del av svaren. 

Schemalagd konsultationstid: planerade möten på Zoom. Varje grupp kan boka en tid i kalendern under schemalagd konsultationstid. Försök att vara förberedda, till exempel med kommenterade pdf-filer eller bilder av handskrivna lösningar och skisser.

Håll er uppdaterade via kursens Canvas-sida och Lunds universitets webbsida: www.medarbetarwebben.lu.se/article/information-om-coronaviruset-till-medarbetare-och-studenterLänkar till en externa sida.

Kurskompendium

Kompendiet finns i bokhandeln nu.

OBS! Bokhandeln (än så länge) har öppet som vanligt men rekommendationen är att ni inte avvaktar längre utan besöker och köper er litteratur nu.
Studiecentrum kommer att ha stängt/låst men teknologerna kommer in med sina passerkort.

Användarinloggning

Fyll i ditt användarnamn och lösenord för att logga in på webbplatsen:
Logga in

Kursmaterial

Kursprogram

Föreläsningsanteckningar

Konstruktionsövning

Formelsamling

Rättelser och kompletteringar

Extenta och tentamensresultat

Lösningar

Sidansvarig: Erika Tudisco

Kursinformation

Antal poäng:  7,5

Läsperiod:  4

Ansv. lärare:
Erika Tudisco

Valfri för:  V4

Kursplan


Nyheter

2019 -05-15

A corrigenda to "Answers to the exercises" has been uploaded

Recently updated pages